Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας ο Ράντολφ!

Κάτια Πετροπούλου
Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας ο Ράντολφ!

bet365

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Ζακ Ράντολφ, που συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας, που είχε σκοπό να την διακινήσει.

Επιχείρηση της αστυνομίας του Λος Άντζελες συνέλαβε άτομα για χρήση και διακίνηση μαριχουάνας, ανάμεσά τους και ο Ζακ Ράντολφ, σύμφωνα με το «ΤΜΖ».

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στην περιοχή Nickerson Gardens, όπου και αντίκρισαν μεγάλο πλήθος να καπνίζει μαριχουάνα, να ακούει μουσική στην διαπασών και να έχει κλείσει τον δρόμο.

Τρεις από αυτούς άρχισαν να τρέχουν, με τους αστυνομικούς να τρέχουν πίσω τους, ενώ άλλοι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ανάμεσά τους και ο 36χρονος φόργουορντ, που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κινγκς.

Ο Ράντολφ είχε στην κατοχή του μαριχουάνα, την οποία είχε πρόθεση να πουλήσει, λόγω της μεγάλης ποσότητας που διέθετε. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες ήταν πρώην κατάδικος και είχε στην κατοχή του όπλο.

Μετά τις συλλήψεις, το πλήθος ξέφυγε, έσπασε έξι περιπολικά και οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.

Στο τέλος, κρατήθηκαν δύο όπλα, ναρκωτικά, ένα σημαντικό ποσό μετρητών και δύο αμάξια, ενώ παραμένει ασαφές αν κάποιο από αυτά ανήκει στον Ράντολφ.

Η εγγύηση του ΝΒΑερ ορίστηκε στα $20.000.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα