Ο Γκρέιντζερ για το μέλλον του
Η περίπτωση του Τζέισον Γκρέιντζερ ήλθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη στιγμή που ο Σέρχιο Γιουλ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο στο φιλικό της Ισπανίας με το Βέλγιο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.
Ο πρώην γκαρντ της Αναντολού Εφές, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής Ουρουγουάης για το AmeriCup, μίλησε στο basquetcaliente.com για το μέλλον του, εξηγώντας πως «έχω εξαιρετικές προτάσεις από την Ισπανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα όμως αυτή τη στιγμή του μυαλό μου είναι στην εθνική ομάδα και στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
