Αναχώρησε για Σλοβενία η Εφές (pic)
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της τουρκικής ομάδας θα διεξαχθεί σε βουνό της Σλοβενίας κι έτσι η Αναντολού Εφές αναχώρησε για τον συγκεκριμένο προορισμό.
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς με τους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της χώρας του, έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη και από αύριο θα τρέχουν επί σλοβενικού εδάφους.
Takımımız sezon öncesindeki hazırlık kampı için bugün Slovenya'ya hareket etti! #GücünüOrtayaKoyhttps://t.co/nuPUnd5eV5 pic.twitter.com/9SrC0PKYMJ
— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) 25 Αυγούστου 2017
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
