Τιμωρούν αυστηρά τους επίδοξους «Πατσούλια» οι διαιτητές! (vid)

Νίκος Καρφής
Τιμωρούν αυστηρά τους επίδοξους «Πατσούλια» οι διαιτητές! (vid)

bet365

Οι διαιτητές του ΝΒΑ θα μπορούν πλέον να δίνουν τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά φάουλ σε περιπτώσεις που οι αμυντικοί πλησιάζουν επικίνδυνα τους σουτέρ και δεν αφήνουν αρκετό χώρο να προσγειωθούν στο έδαφος. Η περίπτωση του Πατσούλια με τον Λέοναρντ ήταν η αφορμή.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο Ζάζα Πατσούλια είχε τραυματίσει στον αστράγαλο τον Καουάι Λέοναρντ στο Game 1 των τελικών της Δύσης, βάζοντας το πόδι του εκεί που προσγειώθηκε ο παίκτης των Σπερς.

Πλέον το ΝΒΑ θα δίνει το δικαίωμα στους διαιτητές να τιμωρούν με τεχνική ποινή ή αντιαθλητικό τους παίκτες που δεν αφήνουν τους αντιπάλους τους να πατήσουν ομαλά στο έδαφος μετά από κάποιο σουτ. Αυτή η αλλαγή αφορά αποκλειστικά την ασφάλεια των παικτών της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Επίσης θα δυσκολέψει η ευκολία που θα πηγαίνουν οι παίκτες στα φάουλ, αφού δεν θα τους δίνουν βολές όταν αυτοί εκβιάζουν τις επαφές με τις προσποιήσεις τους στο σουτ. Μια κίνηση που λατρεύει ο Τζέιμς Χάρντεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα