Στο σκάνδαλο διαφθοράς ο ατζέντης των Ρόμπερτς-Τόμπσον!

Γιώργος Κούβαρης
Στο σκάνδαλο διαφθοράς ο ατζέντης των Ρόμπερτς-Τόμπσον!

bet365

Το γραφείο του διάσημου ατζέντη Άντι Μίλερ φέρεται να έχει ανάμειξη με το μεγάλο σκάνδαλο απάτης, δωροδοκίας και διαφθοράς που ξέσπασε στο NCAA!

Ο Άντι Μίλερ αποτελεί και τον εκπρόσωπο δύο παικτών του Ολυμπιακού, του Χόλις Τόμπσον και του Μπράιαν Ρόμπερτς!

Όπως αναφέρει το ESPN πολλοί παίκτες του ΝΒΑ άρχισαν να φεύγουν από το γραφείο του συγκεκριμένου ατζέντη, ο οποίος εκπροσωπεί και «βαριά» ονόματα, όπως του Κάιλ Λόουρι, του Κρίσταπς Πορζίνγκις, του Μάιλς Τέρνερ και του Σέρτζε Ιμπάκα.

Σύμφωνα με την έρευνα του FBI τον τελευταίο χρόνο, ένας από τους συνεργάτες του Άντι Μίλερ, ο Κρίστιαν Ντόουκινς, είναι ένας από τους 10 ανθρώπους που συνέλαβε η αστυνομία λόγω ανάμειξης στο μεγάλο σκάνδαλο δωροδοκίας, απάτης και διαφθοράς που ξέσπασε στο NCAA.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ντόουκινς είχε απολυθεί από το γραφείο του Μίλερ τον περασμένο Μάιο, επειδή είχε καταχραστεί 42.000 δολάρια από πιστωτική κάρτα παίκτη του ΝΒΑ.

Μάλιστα νωρίτερα το καλοκαίρι είχε συμβουλεύσει τον Ουίλις Ριντ να απορρίψει πρόταση των Χιτ έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια επειδή θα έβρισκε ακόμα καλύτερη πρόταση.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να καταλήξει στους Κλίπερς με μόλις 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Πλέον ο Ριντ διεκδικεί 13,5 εκατομμύρια δολάρια από το γραφείο του Μίλερ, αφού -όπως εξηγεί- έχει εξαπατηθεί!

Μάλιστα στις 11 Ιουλίου έλυσε το συμβόλαιό του με το συγκεκριμένο γραφείο.

 

NBA Τελευταία Νέα