Λοτζέσκι: «Συνηθίζω τα "πράσινα", κινείται η μπάλα στον Παναθηναϊκό»

Λοτζέσκι: «Συνηθίζω τα "πράσινα", κινείται η μπάλα στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Λοτζέσκι: «Συνηθίζω τα "πράσινα", κινείται η μπάλα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε πως έχει αρχίσει να συνηθίζει στα «πράσινα» του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως κινείται αρκετά η μπάλα στην επίθεση της ομάδας, κάτι που του αρέσει.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα αγωνίζεται φέτος στον Παναθηναϊκό, μετά από 4 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος ανέφερε κατά τη διάρκεια της media day πως συνηθίζει τα «πράσινα» χρώματα, ενώ στάθηκε και στον τρόπο που γυρνάει η μπάλα στην επίθεση.

Αναλυτικά

«Νιώθω καλά και τα συνηθίζω αυτά τα χρώματα. Εύκολο να προσαρμοστώ. Θα δούμε τον Ολυμπιακό αρκετά σύντομα και δεν έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για τον Ολυμπιακό. Η αντίδραση των φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν κάτι άλλο. Πάντως, με εμένα και την ομάδα δεν υπάρχει πρόβλημα και υπάρχει αλληλοσεβασμός. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό το στιλ που θα παίξουμε φέτος, συγκριτικά με τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Στον Παναθηναϊκό κινείται η μπάλα στην επίθεση και αυτό με βολεύει. Το θέμα είναι να μπω στο κλίμα της ομάδας, να βρω ρυθμό και να μάθω τους συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα