Στη Βιτόρια το Supercopa 2013 & 2014
H ACB ήρθε σε συμφωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς κι η έδρα της Λαμποράλ Κούτσα θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση των προσεχών δύο ετών, με την οποία είθισται να γίνεται το «τζάμπολ» της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν η οικοδέσποινα ομάδα, η Πρωταθλήτρια Ισπανίας, η Κυπελλούχος Ισπανίας κι ακόμη μία ομάδα με τo καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο (σ.σ. τα κριτήρια αλλάζουν αναλόγως την κατά ιεραρχία συμπλήρωση των θέσεων).
Πλέον η χωρητικότητα της Fernando Buesa Arena φτάνει στους 15.504 θεατές και στο Copa del Rey 2013 σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης με 100.205 θεατές, ήτοι 14.315θ. μέσο όρο.
Η Βιτόρια φιλοξένησε τη διοργάνωση του 2010, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί αυτή του 2015 να διεξαχθεί στη Μάλαγα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
