Χουέρτας: «Να είμαστε αισιόδοξοι»

Χουέρτας: «Να είμαστε αισιόδοξοι»
Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται (10/5, 22.00) με την Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό της Ευρωλίγκας και ο Μαρσελίνιο Χουέρτας παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του προτιμά να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Αισθάνομαι όμορφα. Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει τον στόχος μας, ο οποίος ήταν να φτάσουμε σε ακόμα ένα Final Four. Ολοι θέλαμε από την αρχή της σεζόν να είμαστε εδώ και ήρθε η ώρα να παίξουμε. Είναι κριίσιμη στιγμή και η ομάδα ανυπομονεί. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως του πλάνου που έχει η Ρεάλ. Παίξαμε πολλά παιχνίδια χωρίς σημαντικούς μας παίκτες αυτή την σεζόν και ήμασταν ικανοί να τα νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε ο Βραζιλιάνος γκαρντ των Καταλανών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.