Μάντζαρης: «Πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μετακόμιζε στον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο άσος των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV για τον πρώτο τελικό της Δύσης ανάμεσα σε Σπερς και Γκρίζλις, αλλά τοποθετήθηκε παράλληλα και για το αν θα άφηνε τα ερυθρόλευκα για να βρεθεί στον «αιώνιο» αντίπαλο.

«Λόγω των εξαιρετικών μου σχέσεων με τον Αργύρη Πεδουλάκη από το Περιστέρι; Δύσκολα, πολύ δύσκολα», απάντησε ο Μάντζαρης, ενώ για το αν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να νικήσει κάποια ομάδα του ΝΒΑ: «Σε ένα ματς όλα γίνονται. Εδώ κερδίσαμε αγώνες που χάναμε με 19 και 17 πόντους».

Αναφορικά με το πόσα παιχνίδια από τα 82 της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ θα μπρούσαν να νικήσουν οι Πειραιώτες, δήλωσε ότι: «Περίπου τα μισά (γέλια). Είμαι λίγο υπερβολικός. Γύρω στα 20 πιστεύω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα