Χωρίς Τσαρτσαρή, αλλά με... Γκουίν
Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού του κι ήταν απών κι απ' την τελευταία προπόνηση της ομάδος.
Αντιθέτως ο 32χρονος Αμερικανός ανέβηκε ακόμη ένα επίπεδο στην προσαρμογή του του κι ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αποκλείεται να τον περάσει στο παρκέ του Ο.Α.Κ.Α. απ' την πρεμιέρα των playoffs της Α1. Ο νεοαποκτηθείς πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ταξίδεψε... ζεστός απ' την Ουκρανία, όπου μόλις προ ημερών ολοκλήρωσε της αγωνιστικές υποχρεώσεις του, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ραμέλ Κάρι, ο οποίος πάτησε παρκέ με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος (σ.σ. απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα) έπειτα ελάχιστα 24ωρα παρουσίας του στην Ελλάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
