Γιαννακίδης: «Τελειώσαμε ευχάριστα τη χρονιά»
Ο Ίκαρος Καλλιθέας ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις κι ο Μιχάλης Γιαννακίδης δήλωσε ικανοποιημένος απ' την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρά τη νέα ήττα (62-78) και τον αποκλεισμό στα playoffs.
«Στην αρχή κάναμε κάποιες νίκες, μετά ήρθαν συνεχόμενες ήττες, που μας έφεραν στην 11η θέση, αλλάξαμε τότε προπονητή και μπήκαμε στα playoffs. Στο πρώτο ματς δεν παίξαμε καλά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά (88-57). Στο δεύτερο παιχνίδι θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως τα καταφέραμε και τελειώσαμε ευχάριστα την χρονιά» ανέφερε ο γκαρντ της ομάδος της Καλλιθέας έπειτα το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό του Εσπέρου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
