Μπάουερμαν: «Χιτ όπως Παναθηναϊκός»!

Μπάουερμαν: «Χιτ όπως Παναθηναϊκός»!

Μπάουερμαν: «Χιτ όπως Παναθηναϊκός»!

bet365

Ο Ντιρκ Μπάουερμαν ανέλυσε το παιχνίδι των Χιτ και βρήκε... κλεμμένες ομοιότητες με αυτό του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή την τελική σειρά της Ανατολής ανάμεσα σε Χιτ και Πέισερς ο Γερμανός προπονητής της Λιέτουβος Ρίτας και του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της Πολωνίας μίλησε στη γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας NBA.com, τονίζοντας πως το παιχνίδι της ομάδος του Μαϊάμι με τους Μπος, Χάσλεμ κι Άντερσεν εναλλάξ στη θέση «5» δε διαφέρει απ' ό,τι καθιέρωσε στον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Μάικ Μπατίστ (2,04μ.) και συνεχίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης με τον εξίσού κοντό για σέντερ Στεφάν Λάσμε (2,03μ.).

«Ο Ομπράντοβιτς έθεσε με τον Μπατίστ ένα πρότυπο κι ο Λάσμε με τα αφύσικα αθλητικά προσόντα του και την ταχύτητά του είναι ο φυσικός διάδοχός του. Το συμβατική βίβλος του μπάσκετ έχει ξαναγραφεί. Αυτή η τάση αναγνωρίστηκε απ' τους Χιτ με έναν εξαιρετικό τρόπο και την υιοθέτησαν» είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα