Tattoo τον Θανάση Γιαννακόπουλο! (pics)

Tattoo τον Θανάση Γιαννακόπουλο! (pics)

Gazzetta team
Tattoo τον Θανάση Γιαννακόπουλο! (pics)

bet365

Το ESPN πρόβαλε τον Παναγιώτη Κολλημένο, ο οποίος έχει τattoo το όνομα του Θανάση Γιαννακόπουλου. Τατουάζ, το οποίος το «χτύπησε» πριν τρία χρόνια!

Η χαρακτηριστική φιγούρα του Κολλημένου και οι φωνές του πίσω από την μπασκέτα του ΟΑΚΑ δεν περνούν απαρατήρητες από τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο κλειστό για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους Αμερικανούς του ESPN, που τον φιλοξένησαν στο ντοκιμαντέρ Basketball Capitals! Έτσι, έγινε γνωστό και το τατουάζ με το όνομα του Θανάση Γιαννακόπουλου που έχει κάνει.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι το εν λόγω τατουάζ το «χτύπησε» στο Dermagraphics στον Κορυδαλλό πριν από περίπου τρία χρόνια, πριν τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Μάλιστα, τονίζει ότι επόμενος στόχος του είναι να κάνει τατουάζ και το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα