«Mεγαλύτερη η ευθύνη από τη χαρά»

Gazzetta team
«Mεγαλύτερη η ευθύνη από τη χαρά»

bet365

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χαρακτήρισε την επιλογή του στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ φίλος του δηλώνει πως ο νεαρός άσος δεν έτρωγε μικρός για να φάνε τα αδέρφια του, όταν δεν υπήρχαν τα απαραίτητα!

Το ταξίδι μόλις άρχισε για τον διεθνή γκαρντ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κυνηγώντας το όνειρό του. Να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχοντας ήδη υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο νεαρός άσος παραδέχεται ότι πέρασε πολλές δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια, αλλά πλέον όλα άλλαξαν μέσα σε μία βραδιά, χωρίς ωστόσο να... πετάει στα σύννεφα, αφού έχει αντιληφθεί και ο ίδιος την «ευθύνη» που κουβαλάει από εδώ και πέρα.

«Λένε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει πολλές δυσκολίες από μικρός. Ήταν μακρινό όνειρο μέχρι πριν από λίγο καιρό να γίνω ντραφτ και να έχω πιθανότητες να παίξω στο ΝΒΑ», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «Έθνος της Κυριακής», για να προσθέσει πως:

«Το παιδικό μου όνειρο πραγματοποιείται στα 18 μου, αλλά η ευθύνη που νιώθω για να δουλεύω και να φτάσω εκεί που πιστεύω ότι μπορώ, είναι μεγαλύτερη από τη χαρά. Θα κάνω τα πάντα και θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου το βράδυ του ντραφτ να ήταν μόνο η αρχή της καριέρας μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα