Καϊμακόγλου: «Ευχόμαστε να κάνουμε πράγματα και θάματα»

Gazzetta team
Καϊμακόγλου: «Ευχόμαστε να κάνουμε πράγματα και θάματα»

bet365

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν και για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού ενώ, όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην OΠΑΠ ΤV για:

...το Καζάν: «Ακούγεται προπολεμικό. Δεν είναι έτσι. Κι η ομάδα είναι καλή. Αν δεν είχαμε τόσους πολλούς τραυματισμούς θα πηγαίναμε καλά. Είχαμε ατυχίες. Στόχος μας παραμένει η Ευρωλίγκα».

...τη ζωή στη Ρωσία: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Από τον καιρό έως την οργάνωση του μπάσκετ. Σήμερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Δεν το μετάνιωσα».

...τον φετινό Παναθηναϊκό: «Δεν το περίμενα να πάει τόσο καλά. Αξίζει πολλά μπράβο και η διοίκηση και οι προπονητές και οι παίκτες. Από εκεί που δεν είχαν ομάδα για να παίξουν διπλό πήραν πρωτάθλημα. Άποψή μου είναι ότι έπρεπε να κάνει το 3-0 στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα και να πάει στο φάιναλ φορ».

 

...την μεταγραφή του: «Δεν μετανιώνω που έφυγα. Έκανα ένα καλύτερο συμβόλαιο. Τα παραγωγικά μου χρόνια τελειώνουν. Έπιασα τα "άντα". Θα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου».

...την Εθνική: «Πάντα είχαμε αξιόπιστο και αξιόλογο ρόστερ. Πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά μέσα στη χρονιά. Όλοι ευχόμαστε να κάνει η Εθνική πράγματα και θάματα. Παιχνίδι με το παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε τι θα κάνουμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα