«Αντίο Σπανούλη σε Μπαρτσελόνα»

Δημήτρης Βέργος
«Αντίο Σπανούλη σε Μπαρτσελόνα»
Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στον Ολυμπιακό και οι καταλανικές εφημερίδες φιλοξένησαν την είδηση στα κεντρικά τους θέματα, αφού η Μπαρτσελόνα επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ.

Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου για την υπόθεση της παραμονής ή όχι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό ήταν συχνά καλύπτοντας κάθε πτυχή του θέματος. Η Μπαρτσελόνα περίμενε στο ακουστικό της για να μάθει την απόφαση του 31χρονου Έλληνα γκαρντ, τον οποίο και είχε στο στόχαστρό της.

Τελικά η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν στη Βαρκελώνη με τη Sport να τονίζει: «Η Μπαρτσελόνα λέει αντίο στον Σπανούλη». Η καταλανική εφημερίδα με το συγκεκριμένο χτύπημα στο πρωτοσέλιδό της κάλυψε το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Έλληνα άσου στους «Μπλαουγκράνα» επισημαίνοντας πως μετά τη συνάντηση που είχε ο παίκτης με τους αδερφούς Αγγελόπουλους είναι πλέον μια ανάσα από το να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η Sport φιλοξενεί και τις δηλώσεις του Σπανούλη με τις οποίες ο ίδιος αποκάλυψε ότι βρίσκεται μια ανάσα από το να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Την ανατροπή σκηνικού με τον Βασίλη Σπανούλη καλύπτει και η έτερη καταλανική εφημερίδα, El Mundo Deportivo, η οποία χθες έφερνε τον Έλληνα γκαρντ κοντά στην Μπαρτσελόνα επισημαίνοντας πως ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Σήμερα η εφημερίδα στο θέμα της για τη συγκεκριμένη υπόθεση φιλοξενεί τις δηλώσεις του Σπανούλη με τη χαρακτηριστική ατάκα: «Είμαι κοντά στο να ανανεώσω με τον Ολυμπιακό». Η καταλανική εφημερίδα περιγράφει λεπτομερώς όλη την ιστορία, την άφιξη του Σπανούλη στα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων, τις συνομιλίες τις οποίες είχαν και την απόφαση της παραμονής του Έλληνα γκαρντ στους Πειραιώτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα