Συμπαίκτης του Άντιτς ο Αγιόν
Ο 28χρονος Μεξικανός φόργουορντ-σέντερ, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ήταν στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα, μέτρησε την σεζόν που ολοκληρώθηκε 55 συμμετοχές στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ και τους Μιλγουόκι Μπακς και είχε μέσο όρο 3,7 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.
Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι η τρίτη διαδοχική που ο Γκουστάβο Αγιόν θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, καθώς η «περιπλάνησή» του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ξεκίνησε το 2010, όταν και ενίσχυσε τις προσπάθειες των Χόρνετς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
