Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Δέδας

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Δέδας

Φάνης Παναγιώτου
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Δέδας

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Δέδας, καθώς ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έλληνα γκαρντ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Δέδα και την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Ο Γιώργος Δέδας θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2013 και αμέσως μετά, στις 14:00 θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Γιώργος Δέδας γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 2 Ιανουαρίου 1980, έχει ύψος 1μ.98 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Κιλκίς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ (1999-03), τον Ηρακλή (2003-06), ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία με την Breogan Lugo (2006-07), την CB Rosalia de Castro (2007-09) και την Caceres 2016 Basket (2009-10). Τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του ΠΑΟΚ και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της 3ης θέσης και την εξασφάλιση συμμετοχής στα προκριματικά της Euroleague. Την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για την περίοδο 2012-13.

Ο Γιώργος Δέδας έχει 5 συμμετοχές με την Εθνική Μεσογειακή ομάδα (5 πόντοι) και 6 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Ανδρών Β’ (34 πόντοι», ενώ έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το 2005 στην Ισπανία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα