Και στη Λιθουανία πλακώνονται! (vid)

Γιάννης Ράμμας

bet365

Απ' το Ρέθυμνο τα νεύρα ταξίδεψαν στην Ουτένα της Λιθουανίας, όπου καρέ παικτών της Γιουβέντους και της Λιέτουβος Ρίτας έπαιξαν μπουνιές κι αποβλήθηκαν.

Το ημίχρονο ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της LKL πλησίαζε προς την ολοκλήρωσή του, όταν ο Ντοβίντας Ρέντικας άρχισε να γρονθοκοπεί τον Ερνέστας Εζέρσκις. Ο 21χρονος γκαρντ της Λιέτουβος Ρίτας κι αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον δ' όμιλο της Ευρωλίγκας τα είχε... πάρει στο κρανίο, αφού ο αντίπαλός του πρώτα του... φόρεσε τον αγκώνα στη μούρη κι εν συνεχεία του πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει την κατοχή για την ομάδα του. Ο Σιμόνας Κιμάντας της Γιουβέντους αρνήθηκε να παίξει το ρόλο του ειρηνοποιού, ο Ταουτβίντας Λίντεκα, αν και στον απέναντι πάγκο, τον πήρε χαμπάρι κι απάντησε κι ο μικρός χαμός δεν άργησε να ξεσπάσει.

Το περιστατικό στοίχησε σ' όλους τη συμμετοχή τους απ' το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα