Σκέψεις για προσθήκη στο Μιλάνο

Σκέψεις για προσθήκη στο Μιλάνο

Φάνης Παναγιώτου
Σκέψεις για προσθήκη στο Μιλάνο

bet365

Με δύο ήττες έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταγραφή το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της La Gazzetta dello Sport, το γεγονός πως οι Κριστιάν Καγκούρ (F) και Άντζελο Τζίλι (F/C) είναι τραυματίες και ο Ντέιβιντ Μος (F) παραμένει αμφίβολος, δεν είναι απίθανο να οδηγήσει τον Λούκα Μπάνκι και τους συνεργάτες του στην απόφαση να αποκτήσουν έναν small forward.

Εξάλλου, τα πρώτα αποτελέσματα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο μόνο θετικά δεν είναι, καθώς ξεκίνησε με ήττα και στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα