Κατάμεστη η «Hala Pionir», αυξημένα μέτρα

Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα εξαφάνισαν τα εισιτήρια που δόθηκαν την Τετάρτη (30/10) για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (1/11, 21:30) μέσα σε μία ώρα! Αυξημένα μέτρα τη μέρα του αγώνα.
Η «Hala Pionir» αναμένεται να είναι... καυτή για ακόμα ένα παιχνίδι! Οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα πρόκειται να γεμίσουν τις κερκίδες και να δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα.
Η ομάδα φυσικά θέλει να αποφύγει τυχόν... παρατράγουδα και γι' αυτό τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα.
Όλοι οι φίλαθλοι αναμένεται να περάσουν από λεπτομερή έλεγχο, ενώ δεν θα επιτρέπονται αναπτήρες, κέρματα κι άλλα μικροαντικείμενα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.