Καββαδάς: «Για 25 λεπτά...»

Ο Πανιώνιος αποχώρησε με νέα ήττα απ' το Ο.Α.Κ.Α. (90-65), αλλά η προσπάθεια των πρώτων 25 λεπτών επιτρέπει στον Βασίλη Καββαδά να αισιοδοξεί εν όψει συνέχειας.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Εμείς ήρθαμε να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να παλέψουμε. Το καταφέραμε για 25', μετά βγήκαμε απ' το πλάνο μας. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά παιχνίδια» είπε έπειτα το 4-2 του Πανιωνίου στην Α1 ο 22χρονος διεθνής σέντερ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.