Ξανά στα θρανία το Ρέθυμνο
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτ …εντός παιδιάς» κι έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν αλλά και να παίξουν με τους αθλητές των Κρητικών.
Το δελτίο Τύπου του Ρεθυμνού αναφέρει:
«Συνεχίζονται οι επισκέψεις από το Ρέθυμνο Aegean στα πλαίσια του προγράμματος «Σουτ …εντός παιδιάς» με την επίσκεψη στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ατσιποπούλου.
Ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος με τους παίκτες μας Κένι Γκάμπριελ, Νταμίρ Λάτοβιτς, που τους συνόδευαν η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο τύπου και ο προπονητής των ακαδημιών Πέτρος Πολοπετράκης, επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό σχολείο Ατσιποπούλου. Το 1ο Δημοτικό σχολείο Ατσιποπούλου επισκέφθηκαν οι Ανδρέας Κανονίδης και Αλεξάντερ Κουάμε τους οποίους συνόδευε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Κυριακού.
Οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, έ παιξαν και διασκέδασαν με τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα και δώρα.
Φυσικά, οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη για τον αγώνα της Κυριακής με τα Τρίκαλα.
Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων κυρίες Ορφανουδάκη Μαρία και Κουμαντακάκου Ρούλα καθώς και τους δασκάλους για την φιλοξενία και την συνεργασία».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
