Με δίχτυ μέχρι και με τον Ολυμπιακό (pic)
Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας (6/12, 21:30/novasports 3) είναι καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση κι ευελπιστεί πως ο κόσμος θα τον βοηθήσει να φτάσει σ' αυτή. Παρόλα αυτά, θέλοντας να αποφύγει τυχόν απρόοπτο, αφού οι φίλοι της σερβικής ομάδος είναι αδελφοποιημένοι μ' αυτούς του Ολυμπιακού, επανέφερε το προστατευτικό δίχτυ, το οποίο καλύπτει τα 3/4 της περιμέτρου του παρκέ.
Το σκηνικό δε θα διαφοροποιηθεί μέχρι και τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο (23/12). Θα μεσολαβήσει κι η 9η αγωνιστική της Α1 με αντίπαλο τον Ίκαρο Χαλκίδας (9/12, 16:00/Δ.Τ.).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
