Μεγάλος στόχος ο Χάκετ! (vids)

Gazzetta team
Μεγάλος στόχος ο Χάκετ! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί το μεγάλο κόλπο, θέλοντας να βάλει στη μηχανή του τον εκπληκτικό γκαρντ της Σιένα, Ντάνιελ Χάκετ.

Έναν γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά με το… καλημέρα, αναζητεί ο Παναθηναϊκός και η πιο δοκιμασμένη και σίγουρη λύση είναι πολυτάλαντος περιφερειακός της Σιένα, ο οποίος διανύει ακόμα μια εξαιρετική σεζόν, με 14.3 πόντους, 5.8 ασίστ, 4.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και φαίνεται πως η ευκαιρία της επίσκεψης της Σιένα στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό, μπορεί να οδηγήσει τις δύο πλευρές κοντά σε συμφωνία!

Ο Παναθηναϊκός κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα στο συγκεκριμένο θέμα και γι’ αυτό τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε διαρρεύσει κάτι… Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν παίκτη, που θα μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μια θέση στην περιφέρεια και να μην είναι μονοδιάστατος, να είναι δηλαδή ταυτόχρονα δημιουργός και εκτελεστής. Όπως, δηλαδή, ο Νίκος Παππάς, σε κάτι πιο… έμπειρο και πιο σίγουρο.

Τις προηγούμενες ημέρες για τον Ντάνιελ Χάκετ είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και άλλες ομάδες, όπως η πλούσια Γαλατάσαραϊ. Ο παίκτης και η διοίκηση της Σιένα, όμως, απέρριψαν την πρόταση των Τούρκων, κάτι που σίγουρα διευκολύνει το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον γκαρντ των πρωταθλητών Ιταλίας και φαίνεται πως υπάρχει σημείο επαφής. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς ακολουθούν καθοριστικές αναμετρήσεις (βλ. ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) και ο χρόνος πιέζει τους «πράσινους». Η έλευση της Σιένα στην Αθήνα θα επισπεύσει τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν τελεσφορήσει η απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ από τους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει στο δυναμικό του έναν παίκτη που όχι απλά θα υποστηρίξει τους Διαμαντίδη, Κάρι, Ούκιτς και Μπράμο αλλά θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη στην περιφέρεια των νταμπλούχων Ελλάδας και το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί άμεσα να αλλάξει τις ισσοροπίες με την εκτελεστικότητα και τη δημιουργικότητα του… Ειδικά δίπλα σε παίκτες υψηλού επιπέδου.

Σημειώνεται πως η Σιένα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σίγουρα ο Χάκετ δεν είναι εύκολος στόχος για τον Παναθηναϊκό. Η «πράσινη» διοίκηση, όμως, έχει αποδείξει πως δεν… φείδεται κόπων και χρημάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.

Η καριέρα του και οι αριθμοί...

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι γεννημένος στις 19/12/1987 και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί με την Ιταλία στο Eurobasket 2011 της Λιθουανίας. Ο Χάκετ δεν έγινε ντραφτ το 2009 και στη συνέχεια μετακόμισε στη γειτονική χώρα, αρχικά για τη Μπενετόν Τρεβίζο (2009-2010), στη συνέχεια για τη Σκαβολίνι Πέζαρο (2010-2012) και από πέρυσι για λογαριασμό της Σιένα.

Η περσινή σεζόν ήταν σπουδαία για τον Ντάνιελ Χάκετ με τη φανέλα της Σιένα, καθώς ήταν MVP τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος και πολυτιμότερος παίκτης του ιταλικού Supercup και του κυπέλλου τα οποία επίσης κατέκτησε η ομάδα του...

Οι αριθμοί του Ντάνιελ Χάκετ: Σεζόν 2009-2010 με τη Μπενετόν στην Ευρωλίγκα: 11.8 πόντοι, 2.3 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, στο ιταλικό πρωτάθλημα: 4 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και στο Eurocup: 5.5 πόντοι, 1.5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ. Σεζόν 2010-2011 με τη Σκαβολίνι Πέζαρο στη Lega A: 14.3 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Σεζόν 2011-2012 με τη Σκαβολίνι Πέζαρο στο ιταλικό πρωτάθλημα: 11.2 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Σεζόν 2012-2013 με τη Σιένα στην Ευρωλίγκα: 7.2 πόντοι, 2.3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και στη Lega A: 10.7 πόντοι, 3.5 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα