Χειρουργήθηκε ο Γκρέιντζερ

Χρήστος Μιχαηλίδης
Χειρουργήθηκε ο Γκρέιντζερ

bet365

Ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Δευτέρα (27/1).

Ο Αμερικανός γκαρντ των Τρικάλων παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας (27/1), υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης και κάταγμα περόνης και το βράδυ της ίδιας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο Χρήστος Τσέκος και ο Απόστολος Μπραχάλας βρίσκονται στο πλευρό του Τζέρεμι Γκρέιντζερ, ο οποίος για τέσσερις μήνες θα βρίσκεται στα «πιτς», ενώ οι συμπαίκτες του αναμένεται να τον επισκεφτούν το Σάββατο (1/2) στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας η χειρουργική επέμβαση στον αθλητή μας Jeremy Granger ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο και υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης και κάταγμα περόνης.

Την επέμβαση έκανε με επιτυχία ο διακεκριμένος συντοπίτης μας Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Metropolitan κ. Στέργιος Καρακίτσιος. Ο κ. Καρακίτσιος εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά την τρίωρη χειρουργική επέμβαση και εκτίμησε πως ο χρόνος αποθεραπείας του Jeremy Granger θα είναι περίπου τέσσερις μήνες. Θα παραμείνει δε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν επιπλοκές και λοιμώξεις.

Στο πλευρό του αθλητή είναι ο team manager Χρήστος Τσέκος και ο Απόστολος Μπραχάλας. Οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ αναμένεται να τον επισκεφτούν το Σάββατο, παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το ΔΣ των Τρικάλων BC Aries ευχαριστεί τον κ. Στέργιο Καρακίτσιο για την ιδιαίτερη φροντίδα που επέδειξε καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Metropolitan».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα