Διαμαντίδης - Σπανούλης: Τα επιτεύγματα των 2 κορυφαίων guards (infographic)

κυρΓκατζέττας
Διαμαντίδης - Σπανούλης: Τα επιτεύγματα των 2 κορυφαίων guards (infographic)

bet365

Φτιάξαμε ένα απολαυστικό infographic με τις διακρίσεις και τους τίτλους των 2 κορυφαίων guards της Ευρωλίγκας, που αναμετρούνται σήμερα στο ΟΑΚΑ! Τι έχει κερδίσει ο καθένας μόνος του, πόσοι είναι οι ομαδικοί τους τίτλοι και πού έφτασαν όταν συνεργάστηκαν παρέα...

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι κορυφαίοι guards της τελευταίας δεκαετίας και δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς έχουν κατακτήσει «κορυφές» που έμοιαζαν απάτητες πριν μερικά χρόνια!

Το ότι είναι οι κορυφαίοι, το αποδεικνύουν οι τίτλοι που έχουν κερδίσει μαζί και χωριστά, σε επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων, αλλά και οι προσωπικές τους διακρίσεις!

Απολαύστε ένα infographic με όλα τους τα κατορθώματα, όσο πιο συνοπτικά γίνεται, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων στην Ευρωλίγκα (21.45), στο ΟΑΚΑ και να θυμάστε ότι... πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που το ελληνικό μπάσκετ έχει αυτούς τους δύο παίκτες στις τάξεις του. Μια «βόλτα» στο Twitter και το Facebook την ώρα των ευρωπαϊκών αγώνων «αιωνίων» θα πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ότι η Ευρώπη παραμιλάει μπροστά το ταλέντο του 3D και του Kill Bill.

Ας τους απολαύσουμε λοιπόν, γιατί δεν θα παίζουν για πάντα... (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση!)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα