«Συζητήσεις για νέο συμβόλαιο οι Παναθηναϊκός & Λάσμε»

Γιάννης Ράμμας
«Συζητήσεις για νέο συμβόλαιο οι Παναθηναϊκός & Λάσμε»
Ο Στεφάν Λάσμε αποδεσμεύτηκε απ' τον Παναθηναϊκό, αλλά ίσως επιστρέψει αμέσως, αφού ο εκπρόσωπός του τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον απ' τον Ολυμπιακό ακόμα».

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ απ' τη Γκαμπόν αποδεσμεύτηκε μαζί μ' ένα καρέ συμπαικτών του, αλλά φαίνεται πως η ομάδα δεν τον είχε διαγράψει τελείως απ' τη λίστα της, έχοντας στο μυαλό της την επαναδιαπραγμάτευση με ευνοϊκότερους για την ίδια οικομικούς όρους. Ο παίκτης είχε +1 χρόνο στο συμβόλαιό του μ' ακόμη $1.200.000, αλλά φαντάζει δεδομένο πως η όποια πρόταση ανανέωσης θα 'ναι 6ψήφια και κατά πολύ μικρότερη.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον απ' τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 ο Μάριος Ολύμπιος και συνέχισε: «Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδος την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μία νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή κι άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση».

«Πέρυσι υπήρχε οψιόν κι απ' τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα απ' τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον απ' τον Ολυμπιακό ακόμα» συμπλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα