Η δίαιτα του ΛεΜπρον
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς εμφανίστηκε αδυνατισμένος το φετινό καλοκαίρι και ο ίδιος μίλησε για τη δίαιτα που ακολούθησε τον τελευταίο καιρό.
«Για 67 συνεχόμενες μέρες έκοψα τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τους υδατάνθρακες. Έτρωγα μόνο κρέας, ψάρι, λαχανικά και φρούτα», ήταν τα όσα σχολίασε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.
Ο King James εμφανιζόταν αδυνατισμένος σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και στόχος του είναι να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει να επιστρέφει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
