Το φλουρί του Μπατίστα κι... η ένσταση! (pics)

Το φλουρί του Μπατίστα κι... η ένσταση! (pics)

Γιάννης Ράμμας
Το φλουρί του Μπατίστα κι... η ένσταση! (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεξιώθηκε όλη την οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεν έχασε την ευκαιρία ν' αστειευτεί, όταν ένα απ' τα φλουριά έπεσε στον Εστεμπάν Μπατίστα.

Τα υπόλοιπα φλουριά έπεσαν στον Φραγκίσκο Αλβέρτη, στη σύζυγο του Δημήτρη Διαμαντίδη, Βερίνα, και στην κόρη του Μάνου Παπαδόπουλου, Τζωρτζίνα, αλλά η τυχερή στιγμή του 31χρονου Ουρουγουανού σέντερ αποτέλεσε την αφορμή για την ατάκα της ημέρας στο τραπέζι στην οικία του μέχρι πρότινος μεγαλομετόχου και προέδρου της ΚΑΕ: «Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά... Μπατίστα! Ακούγεται, λέει, πως έκανε ένσταση ο Αγγελόπουλος, αλλά δεν πειράζει, εδώ πέρα δεν περνάνε αυτά!».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και «καλή χρονιά με υγεία κι ο καθένας μας να αποκτήσει ό,τι επιθυμεί προσωπικά κι όλοι μαζί τον Ιούνιο να πανηγυρίσουμε και ξανά», αφήνοντας τα υπόλοιπα στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στους συνεργάτες του και στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Όπως απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον ΠΑΟΚ και στη Μπαρτσελόνα λόγω πυρετού, ο Νίκος Παππάς ήταν ο μοναδικός απών απ' τη δεξίωση.

Δείτε τις φωτογραφίες απ' το φακό του Βαγγέλη Στόλη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα