Διπλή προπόνηση, χωρίς τον Τόμας
Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (14/2, 17:00) με διπλή προπόνηση και τον Τόρεϊ Τόμας να κάνει αποθεραπεία.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άρχισε προπονήσεις εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα για τη 15η αγωνιστική της Α1.
Ο Τόρεϊ Τόμας έκανε αποθεραπεία και κάποια σουτ στο βοηθητικό γήπεδο κι αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις (11/2), ώστε να φανεί αν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στους Πατρινούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
