Σκουρτόπουλος: «Είχαμε καλή απόδοση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σκουρτόπουλος: «Είχαμε καλή απόδοση»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη, ενώ πιστεύει πως ο Πανιώνιος έχει δρόμο μπροστά του και πως πρέπει να μείνουν ενωμένοι.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου ανέφερε για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με πολλές ιδιαιτερότητες και σε ό,τι αφορά τον Πανιώνιο, αλλά και σε ό,τι αφορά την ομάδα μας. Ευτυχίσαμε να έχουμε πολύ καλή απόδοση. Παίξαμε πολύ οργανωμένα, επέστρεψε στο παιχνίδι μας η καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι έξτρα πάσες και έτσι βάλαμε καθοριστικά σουτ. Η ομαδική δουλειά στην άμυνα, παρά τα λάθη που έγιναν και η δυναμική μας στα ριμπάουντ, μας βοήθησαν πολύ. Τρέξαμε, βάλαμε εύκολους πόντους και πήραμε μια νίκη που ανακουφίζει την ομάδα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους παίκτες του Κρις. Το αποτέλεσμα είναι άσχημο, αλλά έχουν δουλέψει. Ακόμα υπάρχει δρόμος και πρέπει να μείνουν όλοι ενωμένοι, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της, έστω και την τελευταία στιγμή. Όλα τελειώνουν την τελευταία αγωνιστική, στο τελευταίο σφύριγμα. Όλα γίνονται. Το έχουμε δει πολλές φορές.

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί μπαίνουμε σε πορεία playoffs. Ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας, μολονότι έγινε αρκετά μεγάλη ανανέωση το καλοκαίρι και το μπάτζετ ήταν χαμηλό. Ζητούμενο ήταν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, από πέρυσι».

Ο Ρόναλντ Σάφτενααρ με τη σειρά του: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, σε ό,τι αφορά το στόχο των πλέι οφ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ δυνατά. Είναι καλή ομάδα, κάτι που δεν φαίνεται μεν, από το ρεκόρ της, αλλά πραγματικά μας δυσκόλεψε. Η καλή ομαδική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά τα ριμπάουντ, στα οποία επίσης βοηθάμε όλοι, μας βοήθησαν να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα