Σεφολόσα: «Ο τραυματισμός προκλήθηκε από την αστυνομία»

Σεφολόσα: «Ο τραυματισμός προκλήθηκε από την αστυνομία»

Φάνης Παναγιώτου
Σεφολόσα: «Ο τραυματισμός προκλήθηκε από την αστυνομία»

bet365

Ο Τάμπο Σεφολόσα αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα σχολίασε τον τραυματισμό του, ο οποίος θα τον κρατήσει στα… πιτς μέχρι το φινάλε!

Η δήλωση του Τάμπο Σεφολόσα:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια και τους φίλους μου, τους Χοκς και τους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα και πραγματικά εκτιμώ την υποστήριξη που έχω λάβει από όλους. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος που δεν θα μπορώ να πάρω μέρος με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των playoffs και απολογούμαι σε αυτούς, που τους απέσπασα την προσοχή με αυτό το περιστατικό. Θα φωνάζω για αυτούς σε κάθε βήμα τους και θα είμαι επιμελής με την αποθεραπεία μου.

Με τη συμβουλή του συνηγόρου μου, ελπίζω να μπορείτε να εκτιμήσετε ότι δεν δεν μπορώ να συζητήσω τα γεγονότα της υπόθεσης. Αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν από το δικηγόρο μου στο δικαστήριο. Θα πω απλά πως πονάω πολύ, έχω υποστεί ένα βαρύ τραυματισμό και πως ο τραυματισμός προκλήθηκε από την αστυνομία».

Θυμηθείτε το… στόρι ΕΔΩ.

 

NBA Τελευταία Νέα