Απολύθηκε λόγω… Μάβερικς (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Απολύθηκε λόγω… Μάβερικς (pics)

bet365

Ο επίσημος λογαριασμός των Χιούστον Ρόκετς… τρόλαρε τους Ντάλας Μάβερικς, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος υπάλληλος να χάσει τη δουλειά του!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι Χιούστον Ρόκετς έκαναν το 4-1 στη σειρά με τους Ντάλας Μάβερικς κι εν συνεχεία τους… τρόλαραν μέσω twitter (διαβάστε ΕΔΩ).

Ακολούθως απολογήθηκαν για τη συγκεκριμένη πράξη και μάλιστα ο Chad Shanks, που ευθύνεται για το παραπάνω tweet, έχασε τη δουλειά του.

Ο πρώην -πλέον- υπάλληλος των Ρόκετς έγραψε στο twitter: “Δεν θα είναι στο εξής στους Χιούστον Ρόκετς, αλλά είμαι ευγνώμων στον οργανισμό. Έκανα ό,τι μπορούσα για να γίνει ο συγκεκριμένος λογαριασμός (σ.σ. το επίσημο twitter της ομάδας) ο καλύτερος στο ΝΒΑ, αλλά το παράκανα κι απολογούμαι… Ελπίζω να υπάρχει κάποιος άλλος οργανισμός που να χρειάζεται κάποιον που είναι πρόθυμος να δημιουργήσει περιεχόμενο social media. Ελπίζω.”

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.