Οριστικά χωρίς Γκιστ ο Παναθηναϊκός

Οριστικά χωρίς Γκιστ ο Παναθηναϊκός
Ο Τζέιμς Γκιστ τιμωρήθηκε με προσωρινό αποκλεισμό κι είναι πλέον οριστικό πως ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (19:00/Novasports 2) δίχως τον Αμερικανό. Δείτε τη δήλωση του δικηγόρου του.

Την Πέμπτη (30/4) έγινε γνωστό πως ο Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάναβης. Τ’ αποτελέσματα του δευτέρου δείγματος δεν έχουν βγει ακόμα, ωστόσο ο Αμερικανός φόργουορντ τιμωρήθηκε με προσωρινό αποκλεισμό από το ΕΣΚΑΝ, κάτι που συνεπάγεται πως θ’ απουσιάσει οριστικά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:00/Novasports 2).

Ο Γκιστ, μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο παρουσιάστηκαν στο ΕΣΚΑΝ, το οποίο πήρε την απόφαση για την τιμωρία του παίκτη.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Πέμπτης (30/4) για το ενδεχόμενο προσωρινής τιμωρίας, μέχρι να εξεταστεί το δεύτερο δείγμα.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε την εξής δήλωση: "Κατά τη συζήτηση σήμερα ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΚΑΝ, συναινέσαμε στον προσωρινό αποκλεισμό του Gist από τους προσεχείς αγώνες, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία. Συγχρόνως, διασαφηνίσαμε ότι η ανωτέρω συναίνεσή μας δεν αποτελεί ομολογία ενοχής. Πιστεύω ότι η έλλειψη δόλου του αθλητή θα αποδειχθεί ενώπιον της Αθλητικής Δικαιοσύνης και ρητά δηλώνω ότι ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών."

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα