Η Ούλκερ σταματά την χορηγία στη Φενέρ

Η Ούλκερ σταματά την χορηγία στη Φενέρ

Η Ούλκερ σταματά την χορηγία στη Φενέρ

bet365

Ο βασικός χορηγός της Φενέρμπαχτσε αποχαιρετά την ομάδα την οποία σταματά να βοηθά οικονομικά.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως σταμνατά η χορηγία της Ούλκερ.

Αναλυτικά ο Γιλντιρίμ τόνισε πως: «Μετά από το 2006 σταματά η χορηγία της Ούλκερ. Το φετινό μπάτζετ της ομάδας μας ήταν 29.000.000 και τα 25 τα έδωσε η Ούλκερ. τα υπόλοιπα ήταν από εισιτήρια και λοιπές διαφημίσεις. Συγχαρητήρια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για όσα καταφένρει φέτος με την ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τον Μουράτ Ούλκερ για τη στήριξη του από το 2006».

Ακόμα, ρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει κι έδειξε προβληματισμένος... «Όταν ανέλαβα τη Φενέρμπαχτσε, το 1991, ήταν τόσο μικρός σύλλογος που... δεν έφταναν οι καρέκλες για να καθίσουμε και τώρα έχουμε ένα εκατομμύριο μέλη. Προφανώς, λοιπόν, όσοι λένε πως είμαι "δικτάτορας" δεν λένε την αλήθεια. Αλλιώς, γιατί να "ανοίξω" τόσο πολύ τον οργανισμό; Η "τρύπα" που έχουμε στα οικονομικά του οργανισμού είναι 850 εκατ. δολάρια, τη στιγμή που έχουμε πληρώσει 358.000.000 δολάρια στο κράτος, σε φόρους. Με πρόστιμα, με τα πάντα και γι' αυτό ευχαριστούμε τον Μουράτ Ούλκερ», είπε.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα