Λαβ: «Και του χρόνου εδώ»

Λαβ: «Και του χρόνου εδώ»

Γιάννης Ράμμας
Λαβ: «Και του χρόνου εδώ»

bet365

Ο Κέβιν Λαβ έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά ήδη κάνει σχέδια για τη νέα χρονιά με τη φανέλα των Καβαλίερς έναντι $15.720.000.

«Δεν το 'χω σκεφτεί καθόλου, περιμένω να 'μαι έτοιμος στην πρεμιέρα της νέας χρονιάς. Ναι, με τους Καβαλίερς» είπε στα τοπικά Μέσα ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είναι θεατής απ' τις 26/4 λόγω εξάρθρωσης αριστερής ωμοπλάτης... διά χειρός Κέλι Ολίνικ των Σέλτικς.

Οι υπόλοιποι Καβς μετρούν αντιστρόφως για την πρεμιέρα των Τελικών απέναντι στους Γουόριορς 5/6, 04:00) στο Όουκλαντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.