Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό
Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναμένεται να απαντήσει μέσα στην εβδομάδα στον Ολυμπιακό, ενώ θα υπάρξει και συνάντηση των Αγγελόπουλων με τον Κώστα Σλούκα.

Η εβδομάδα που ξεκινά έχει γεμάτο πρόγραμμα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αφού αναμένεται να συναντηθούν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Κώστα Σλούκα για να συζητήσουν το οικονομικό σκέλος για την ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στο θέμα του Μπράιαντ Ντάνστον οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Αμερικανό σέντερ. Ο Ντάνστον είναι σε διακοπές και αναμένεται να απαντήσει σύντομα στους Πειραιώτες.

Να θυμίσουμε πως ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει δεχθεί π΄ροταση από την Αναντολού Εφές. για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια αντί για ένα ποσό γύρω στα 1.800.000 $. Στη συγκεκριμένη υπόθεση ενδεχομένως να παίξει ρόλο και ο ατζέντης του. Μη ξεχνάμε πως ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς εκπροσωπεί και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει κάνει κάτι περισσότερο από το καθήκον του αφού οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ προσέγγισαν οι ίδιοι των παίκτη, του πρόσφεραν διετές κλειστό συμβόλαιο αντί 1.400.000 $ και απλά περιμένουν την απάντηση του Ντάνστον.

Ο Ματ Λοτζέσκι με τον οποίο κάνει διακοπές ο Αμερικανός σέντερ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συμπαίκτη του, αλλά γρήγορα διέγραψε το συγκεκριμένο tweet το οποίο ανέφερε: «Είναι δύσκολο που φεύγεις αδελφέ μου Μπράϊαντ, να είσαι πάντα καλά».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα