Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση σε Σλούκα!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση σε Σλούκα!
Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κώστα Σλούκα, με τους “πράσινους” να προσφέρουν κλειστό συμβόλαιο 4 ετών στον διεθνή γκαρντ με συνολικές απολαβές 4.000.000 ευρώ!

Ο Παναθηνηναϊκός θέλει τον Κώστα Σλούκα και το δείχνει στην πράξη!

Οι “πράσινοι” έχουν βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή γκαρντ και μετά την πρώτη τους πρόταση, κατέθεσαν νέα βελτιωμένη! Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είχε προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών έναντι 1.600.000 ευρώ, δίχως να υπάρξει κάποια εξέλιξη…

Οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης επανήλθαν και προσφέρουν στον Σλούκα κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, με συνολικές απολαβές 4.000.000 ευρώ!

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, γίνεται σαφές πως οι “πράσινοι” θέλουν να δυναμώσουν τον ελληνικό κορμό τους με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ενώ πάντα παραμένει στο προσκήνιο η περίπτωση του Νικ Καλάθη, με τους δύο γκαρντ να έχουν τον ίδιο μάνατζερ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα