«Θα μπορούσαμε περισσότερα, μας κράτησε η ευρωπαϊκή αναγνώριση»

«Θα μπορούσαμε περισσότερα, μας κράτησε η ευρωπαϊκή αναγνώριση»

Gazzetta team
«Θα μπορούσαμε περισσότερα, μας κράτησε η ευρωπαϊκή αναγνώριση»
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν το είπε με παράπονο, ωστόσο πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατακτήσει περισσότερα πρωταθλήματα, ενώ τόνισε πόσο σημαντικές είναι οι τρεις συνεχόμενες ελληνικές ευρωλίγκες.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε στο πλαίσιο της βράβευσης του Ολυμπιακού από τον ΕΣΑΚΕ: «Να ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ, το βραβείο ανήκει στους παίκτες, τους προπονητές και μετά σε μας. Δεν το λέω με παράπονο, αλλά έχουμε κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα ακόμα κι οι αντίπαλοι μας λένε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα. Είμαι μαζί με τον αδελφό μου αν ήμουν μόνος μου δεν θα είχα αντέξει».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές, ευχαριστούμε για το βραβείο. Η ομάδα μας μαζί με τον Παναθηναϊκό έχει κατακτήσει τρεις συνεχόμενες ευρωλίγκες και είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό, αφού καμία χώρα δεν το έχει καταφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα