Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλο κίνητρο ο κόσμος»

Φάνης Παναγιώτου
Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλο κίνητρο ο κόσμος»
Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για πρώτη φορά εντός έδρας στη Euroleague και παράλληλα θα ψάξει την πρώτη του νίκη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το ματς με την Καρσίγιακα (22/10, 22:00/ΕΡΤ 2) και στάθηκε στο... επιπλέον κίνητρο που δίνει ο κόσμος.

«Θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην έδρα μας στη φετινή Euroleague και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, μετά την ήττα στο Κράσνονταρ. Η Καρσίγιακα είναι Πρωταθλήτρια Τουρκίας και διαθέτει συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας. Τη σεβόμαστε και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε τη νίκη. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, ενώ εκτιμώ ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας στο ΟΑΚΑ», σχολίασε ο head coach του Παναθηναϊκού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.