Σέλτικς – Σπερς 87-95
Όσο οι Σπερς θα κερδίζουν, ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα κερδίζει και χρόνο προκειμένου να προσαρμόσει το επιθετικό ταλέντο του ΛαΜάρκους Όλντριτζ στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο άλλοτε φόργουορντ των Μπλέιζερς τελείωσε με double-double στη Βοστώνη, με 24 πόντους (8/18) και 14 ριμπάουντ, είναι όμως ξεκάθαρο ότι ακόμη αναζητώνται οι αυτοματισμοί.
Έστω κι έτσι, οι Τεξανοί δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, χτίζοντας διψήφια διαφορά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης την οποία και συντήρησαν μέχρι την τελευταία περίοδο. Εκεί, οι νεανικοί Σέλτικς συμμάζεψαν τη διαφορά από το -14 στο -4 (86-82), με τρίποντο του Μάρκους Σμαρτ από τη γωνία 2:45 πριν το φινάλε. Εκεί ανέλαβαν δράση παλιοί, με τους Λέοναρντ και Πάρκερ να επαναφέρουν την τάξη με διαδοχικά καλάθια 2:02 πριν το τέλος.
Τα δωδεκάλεπτα: 13-23, 18-21, 23-20, 33-31
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


