Αρπάχτηκαν Βεργίνης-Καλάθης (vid)
Ο Δημήτρης Βεργίνης... ζήτησε το λόγο από τον Νικ Καλάθη για ένα σπρώξιμο στη μέση κι εν τέλει αρπάχτηκαν με τους πιο ψύχραιμους (όχι τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα) να τους χωρίζουν!
Πέντε λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Παναθηναϊκό (76-77 στο 35') ο Καλάθης έσπρωξε τον Βεργίνη ενώ ήταν στον αέρα και γύρισε να του ζητήσει το λόγο. Ο γκαρντ του Απόλλωνα ανταπέδωσε... στο έδαφος κι οι Καλάθης και Ραντούλιτσα τον απώθησαν με τους πιο ψύχραιμους να δίνουν τέλος στην ένταση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
