Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 82-88 (vid)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 82-88 (vid)
Όσο κι αν το πάλεψε, η Μακάμπι δεν κατάφερε να κοντράρει μέχρι τέλους την ΤΣΣΚΑ, ηττήθηκε με 88-82 και πλέον φλερτάρει έντονα με το σενάριο του αποκλεισμού.

Στο ντεμπούτο του Ζαν Τάμπακ στον πάγκο της η Μακάμπι ξεκίνησε καλά, παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο αυτή τη φορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που διασύρθηκε, αλλά και πάλι δε κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Έτσι γνώρισε την 5η ήττα σε 6 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της και ουσιαστικά θέλει μόνο νίκες για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αντίθετα, η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Μάλαγα και πλέον περιμένει την ισπανική ομάδα για να δει αν θα βρίσκεται στην πρωτη ή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Στην τελευταία περίοδο η ΤΣΣΚΑ έδειξε την πραγματική της κλάση, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μακάμπι και με όπλο της την ευστοχία (44% διπ, 52% τρ) έφτασε στη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Δεν είχε αντίπαλο ο Μίλος Τεόντοσιτς, που πέτυχε 25 πόντους (5 τρίποντα), 2 λιγότερους από το ρεκόρ καριέρας του, 5 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λάντεσμπεργκ, που σε 20 λεπτά είχε 1/8 προσπάθειες και 2/2 βολές για 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 λάθη.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η ΤΣΣΚΑ καθάρισε το ματς στο 4ο δεκάλεπτο, όταν έφτασε να προηγηθεί ακόμη και με 13 πόντους (87-74) 2' 30” πριν το τέλος και απλά διατήρησε τη διαφορά στα υπόλοιπα λεπτά.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η ΤΣΣΚΑ κρατά τη νίκη και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μάλαγα προκειμένου να βρεθεί στη πρώτη θέση του ομίλου. Η Μακάμπι κρατά τα καλά στοιχεία από το ντεμπούτο του Τάμπακ στον πάγκο της, στοιχεία που την έκαναν πιο ανταγωνιστική.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάν την εμφάνιση του Φάρμαρ που δεν είχε πόντο στο παιχνίδι, ενώ η ΤΣΣΚΑ τα 17 λάθη που έκανε στο ματς.