Στρασμπούρ - Ερυθρός Αστέρας 78-75 (vid)

Στρασμπούρ - Ερυθρός Αστέρας 78-75 (vid)
Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Στρασμπούρ, η οποία γύρισε από το -18 και επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 78-75.

Πήρε την 3η της νίκη στη φετινή διοργάνωση και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης, σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα που γνώρισε την 4η ήττα του στον όμιλο και έπεσε στην τελευταία θέση μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Παρότι στο πρώτο μέρος ήταν πίσω στο σκορ με 18 πόντους (52-34) η Στρασμπούρ παρουσιάστηκε τελείως διαφορετική στο δεύτερο μέρος και με ένα επί μέρους 44-22 έφτασε σε μια τεράστια, για τον τρόπο που ήρθε, νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τζέρεμι Λελούπ ήταν ασταμάτητος και στα 36 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 24 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος παίκτης του παρκέ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακός ήταν ο Ράιαν Τόμπσον για τον Ερυθρό Αστέρα, που είχε 4 πόντους με 2/7 προσπάθειες, 2 λάθη και 3 φάουλ σε 22 λεπτά.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: 1' 23” πριν το τέλος, ο Κάμπελ κλέβει τη μπάλα και καταφέρνει να πετύχει καλάθι και φάουλ, κάνοντας το 75-72, 78-72 και έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Ερυθρού Αστέρα για νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Στρασμπούρ κρατά τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας κρατά μονάχα το πρώτο ημίχρονο και τίποτα άλλο.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι Σέρβοι ξεχνάνε το γεγονός πως έμειναν στα... αποδυτήρια στο 2ο μέρος, ενώ η Στρασμπούρ τα άσχημα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων (35%)