Το 24ωρο του Ντι Τζέι Κούπερ στο... Λας Βέγκας!

Το 24ωρο του Ντι Τζέι Κούπερ στο... Λας Βέγκας!

Άρης Λαούδης
Το 24ωρο του Ντι Τζέι Κούπερ στο... Λας Βέγκας!

bet365

Ο Ντι Τζέι Κούπερ κατάφερε με τη συμπεριφορά του μέσα σε λίγα 24ωρα να εξοργίσει την ΑΕΚ! Αποκορύφωμα το γεγονός της Δευτέρας. Το gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για τον Αμερικανό!

«Ο,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας» λέει η περίφημη ατάκα και απ’ ό,τι φαίνεται ο Ντι Τζέι Κούπερ πίστεψε πως ό,τι μπορούσε κάνει στο κοσμοπολίτικο Λας Βέγκας θα μπορούσε να κάνει και στην Αθήνα μέσα σε λίγα 24ωρα!

Ο Αμερικανός που ήρθε μετά βαϊων και κλάδων στην ΑΕΚ, βρίσκεται με ενάμιση πόδι εκτός ΟΑΚΑ, καθώς τα πειθαρχικά παραπτώματα ήταν απανωτά, σε σημείο που κάποιοι να λένε «έκανε όλα αυτά που απαγορεύονται μέσα σε λίγες ώρες».

Το «κερασάκι στην τούρτα» φέρεται να είναι η υπόθεση του ντόπινγκ, η οποία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από πουθενά, αλλά μέχρι να φτάσουμε σ’ αυτήν, η ΑΕΚ είδε τον Κούπερ να περνάει απ’ όλα τα στάδια.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι το περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα, όταν ο Κούπερ ήταν ασυνεπής στο προγραμματισμένο πρωινό ραντεβού της προπόνησης.

Το προηγούμενο βράδυ αποφάσισε να… γνωρίσει τη νυχτερινή Αθήνα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ΟΑΚΑ και να κάνει έξαλλο τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε με τον παίκτη, αλλά ήταν σαφές πως είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Στην ΑΕΚ είχαν κάποιες πληροφορίες για το παρελθόν του Κούπερ, όταν αποφάσισαν να δαπανήσουν το ποσό των 50.000 δολαρίων μηνιαώς, αλλά προφανώς πίστεψαν πως θα μπορέσουν να τον βάλουν σε σειρά και να κρατήσουν το ταλέντο του και μόνο. Αλλωστε είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που αν δεν είχε αυτά τα ζητήματα, θα ήταν πιθανότατα διαρκώς σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

Όπως αποδεικνύεται μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο και γι αυτό η συνεργασία οδεύει προς το τέλος της.

Οσον αφορά στην υπόθεση ντόπινγκ, μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από το ΕΣΚΑΝ για θετικό δείγμα του παίκτη. Αλλωστε το δείγμα ελήφθη μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη και θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει αποτέλεσμα μέσα σε δύο – τρεις ημέρες. Πρόκειται για μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται συνήθως μετά από 15-20 ημέρες.

Τι σημαίνει αυτό; Η ΑΕΚ συνηθίζει – και πολύ καλά κάνει – να περνάει από ιδιωτικό έλεγχο τους παίκτες και προφανώς σε κάποιον από τους ελέγχους εντόπισε κι αυτό το παράπτωμα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά και με δεδομένο ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν συζητά τα θέματα ηθικής τάξης, άλλωστε το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, η παραμονή του Κούπερ στην ΑΕΚ μοιάζει απίθανη. Ο Αμερικανός θα απολογηθεί την Πέμπτη, έτσι άλλωστε ορίζει η τυπική διαδικασία, αλλά οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα είναι μηδαμινές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα