Σάσαρι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 74-76

Σάσαρι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 74-76
Ζωντανή μέχρι... την επόμενη εβδομάδα παραμένει η Μακάμπι, που πέρασε από την έδρα της Σάσαρι με 76-74 για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2014 έδειξε χαρακτήρα, πέρασε από την έδρα της Σάσαρι και συνεχίζει να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων (με την προϋπόθεση ότι αυτή δε χάνει κάποιο παιχνίδι), προκειμένου να αφήσει έξω την Νταρουσάφακα και να περάσει αυτή ως 4η από τον όμιλο.

Η Μακάμπι θέλει νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια και ελπίζει σε τουλάχιστον δύο ήττες της Νταρουσάφακα. Αν η Μακάμπι χάσει κάποιο από τα δυο επόμενα ματς, τότε θέλει να δει τη Νταρουσάφακα να ηττάται και στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ στο μεταξύ τους παιχνίδι θα πρέπει να υπερκαλύψει τη διαφορά των 11 πόντων του πρώτου αγώνα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Μακάμπι ήταν όσο καλύτερη χρειαζόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι έφτασε στη 2η νίκη της στη διοργάνωση. Προηγήθηκε με 7 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (40-33) και στη συνέχεια έκανε ότι χρειαζόταν προκειμένου να κρατήσει τη διαφορά μέχρι το τέλος.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Λάντεσμπεργκ με 19 πόντους (3/6 διπ, 3/8 τριπ), 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ, ενώ είχε και 6 κερδισμένα φάουλ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιογκέφ Οχαγιόν παρά τη νίκη της ομάδας του. Σε 19 λεπτά είχε 3 πόντους με 1/1 από τα 6,75μ και 7 λάθη.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Τα τελευταία 2 λεπτά της αναμέτρησης ήταν καθοριστικά. Η Σάσαρι προσπάθησε να αντεπιτεθεί, κυρίως μέσω του Χέινς, ωστόσο η Μακάμπι διατήρησε την ψυχραιμία της και έτσι έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Μακάμπι κρατά τη νίκη και η Σάσαρι την προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Σάσαρι αφήνει πίσω ακόμη μία ήττα και έχει 2 παιχνίδια μπροστά της για να πάρει την πρώτη της νίκη φέτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.