Σάσαρι - Ουνικάχα Μάλαγα 65-77 (vid)

Σάσαρι - Ουνικάχα Μάλαγα 65-77 (vid)
Το... 9 στα 9 έκανε η Σάσαρι η οποία ηττήθηκε από την Ουνικάχα Μάλαγα με 77-65 και γνώρισε την 9η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ιταλική ομάδα δε κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε από τη σαφώς ανώτερη Ουνικάχα Μάλαγα με 77-65.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, δε δυσκολεύθηκαν και κατέκτησαν την 7η νίκη τους στον 4ο όμιλο, όπου έχουν εξασφαλίσει τη 2η θέση.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Μπήκε στο παιχνίδι πιο συγκεντρωμένη, περιόρισε επιθετικά τη Σάσαρι στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα και σε συνδυασμό με τα υψηλά της ποσοστά (61% δίποντα, 39% τρίποντα, 85% βολές) έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τζαμάρ Σμιθ ήταν ο καλύτερος παίκτης του παρκέ από πλευράς Μάλαγα, καθώς σε 22 λεπτά είχε 20 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 ασίστ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Εκτός αγώνα ήταν ο Ροκ Στίπτσεβιτς, που σε 13 λεπτά δε σκόραρε, είχε 0/5 προσπάθειες και 2 λάθη.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο της Ουνικάχα, καθώς η ισπανική ομάδα αύξησε τη διαφορά της στους 9 πόντους και ουσιαστικά την διατήρησε μέχρι το τέλος.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Ουνικάχα κρατάει μια ξεκούραστη νίκη με πολύ καλά ποσοστά και έντονο rotation, ενώ η Σάσαρι κρατά την εμφάνιση του Τζο Αλεξάντερ που είχε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η πρωταθλήτρια Ιταλίας αφήνει και αυτό το παιχνίδι πίσω της και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπάμπεργκ, ενώ η Μάλαγα ξεχνά την κακή εμφάνιση του Αλμπέρτο Ντίαζ.