Ρεάλ - Στρασμπούργ 97-65

Ρεάλ - Στρασμπούργ 97-65
Η Ρεάλ μετέτρεψε σε περίπατο το... ντέρμπι με την Στρασμπούργ, επικράτησε με 97-65 και προκρίθηκε στο Top-16.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν δεδομένο πως εφόσον ένα παιχνίδι που έκρινε το μέλλον της λάμβανε χώρα στην έδρα της, δύσκολα θα το έχανε. Έτσι κι έγινε. Διέσυρε την Στρασμπούργ με 97-65, την άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης και πήρε την πρόκριση στην φάση των «16».

Εκεί, όπου θα βρεθεί στον όμιλο του Ολυμπιακού, μαζί με τις Μπάμπεργκ, Χίμκι, Ζαλγκίρις, Εφές/Λαμποράλ, Λοκομοτίβ/Μπαρτσελόνα, Μάλαγα/ΤΣΣΚΑ.

Η Στρασμπούργ συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς θα βρεθεί στον Η' όμιλο του EuroCup, μαζί με τις Γκραν Κανάρια, Άβτοντορ και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ποιοτικά είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της και το έδειξε μέσα στο παρκέ. Είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενω σούταρε εκπληκτικά ποσοστά τόσο στα δίποντα (73%), στα τρίποντα (44%), αλλά και τις βολές (81%)

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Η Ρεάλ είχε 9 παίκτες με διψήφιο αριθμό στο index της Ευρωλίγκα, οπότε δε μπορεί κανείς να ξεχωρίσει κάποιον εύκολα. Αν το έκανε, θα ξεχώριζε τον Φελίπε Ρέγες που σε 18 λεπτά είχε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακός ήταν ο Μάρντι Κόλινς για την Στρασμπούργ, που στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 3 πόντους με 1/4 δίποντα, 1/4 βολές.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το πρώτο δεκάλεπτο, όπου η Ρεάλ προηγήθηκε με 14 πόντους και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για μια πολύ εύκολη νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Ρεάλ κρατά την εμφατική νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση σχεδόν από όλους τους παίκτες της. Η Στρασμπούργ κρατά την εμφάνιση του Γκολούμποβιτς που είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι νικητές ξεχνούν όλη την πρώτη φάση, όπου δεν έπεισαν με την απόδοσή τους, ενώ η Στρασμπούργ τα κάκιστα ποσοστά στις βολές (9/16, 56%)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.