Σπανούλης: «Τίποτα να χωρίσουμε με τον Διαμαντίδη»

Gazzetta team
Σπανούλης: «Τίποτα να χωρίσουμε με τον Διαμαντίδη»
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήραν μαζί τα βραβεία τους στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει πως με τον αντίστοιχο του «τριφυλλιού» δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Μαζί ανέβηκαν και παρέλαβαν τα βραβεία τους στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τον ηγέτη του «τριφυλλιού» και πως αυτό είναι κάτι που τους φαίνεται πολύ λογικό...

«Μας φαίνεται πάρα πολύ λογικό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτό είναι το λογικό, το άλλο είναι το παράλογο και το παράξενο. Αντίπαλοι για 40 λεπτά από εκεί και πέρα δεν μας χωρίζει τίποτα», ήταν τα λόγια του Σπανούλη.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αφού ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ, για ακόμα μια φορά είπε πως έχει πάρει την απόφασή του και θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς.

«Δεν θα πω πολλά λόγια. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΤ. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά και πάνω απ' όλα υγεία.

Έχω πάρει την απόφασή μου. Είναι η τελευταία μου χρονιά. Νιώθω ευλογημένος για όσα έχω περάσει μέσα στο μπάσκετ. Έχω ακόμα λίγο να παίξω... Θέλω να ευχαριστηθώ τη σεζόν που μένει. Μετά θα αφιερωθώ στην οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα